Gezinsdienst 6 december

‘Wie ben jij?’ Dat is het thema van de gezinsdienst op 6 december, tweede advent. Het gaat over Johannes de Doper. De dienst start om 9.30u. 

Er is geen kinderoppas, maar alle kinderen zijn welkom in de dienst. Er is een speelbox aanwezig. Wil je die gebruiken voor je kleintje, laat het dan weten bij het aanmelden.

Waar ben jij op 6 december?

Kom je in de kerk? Reserveer dan je plekje door te mailen naar opgave@ontmoetingskerkgorredijk.nl en neem de envelop mee naar de kerk. Voor gezinnen zijn er tafels in de zaal waar aan geknutseld kan worden. Doe je vanuit huis mee? Schakel dan Kerkomroep op tijd in. 

Interactief

Tijdens de dienst kun je foto’s maken van dat wat je thuis aan het maken bent. Stuur deze foto’s op, dan laten we ze aan het einde van de dienst zien via de beamer. Wie weet zie je je eigen foto terug via kerkomroep!

Envelop

Als het goed is, krijg je (als je op de basisschool zit) dit weekend een envelop thuis met spullen die je nodig hebt voor de gezinsdienst. Heb je op 29 november nog niets ontvangen en wil je graag meedoen, stuur dan een mailtje naar jeugd@ontmoetingskerkgorredijk.nl