Jeugd

Bekijk hier de meest recente Jeugdpagina uit het kerkblad de Lichtbron.

Heb je vragen of wil je meedoen met een van onderstaande activiteiten stuur dan gerust een mailtje naar: jeugd@ontmoetingskerkgorredijk.nl

Kinderdienst

Er is om de week Kinderdienst. Bekijk de nieuwsbrief voor actuele data. Op de zondagen dat er geen kinderdienst is, ligt er in de hal van de kerk wat materiaal voor de kinderen om tijdens de dienst te doen.

Kerstproject

Op 21 november start het kerstproject van de kinderdienst. Kom jij ook?

Gezinsdienst

Op zondag 28 november (1e advent) is er een gezinsdienst. Het thema is uitkijken naar het licht! Alle kinderen krijgen voorafgaand aan de dienst materiaal thuisbezorgd. Tijdens de dienst kun je in de kerk knutselen, of anders kun je dit (later) thuis maken. Leer hier het nieuwsbericht.

Club

De clubs voor 10-12 jarigen start weer op zaterdag 2 oktober 2021. Clubtijd is van 19:15-20:30 uur. Halen en brengen geschiedt bij de voordeur van de kerk. Je kunt je aanmelden bij Lyanne of Ans. De clubavond van 27 november is verplaatst naar 11 december.

PUBerCafe

Het PUBerCafe is de club voor jeugd van 12 tot 16 jaar. Het PUB-er cafe is in principe op de 2e vrijdag van de maand van 19:30 – 21:00 uur.

Het PUBerCafe wordt begeleid door leden van de CJV. Heb je je nog niet aangemeld, maar wil je wel mee doen? Stuur dan een berichtje naar jeugd@ontmoetingskerkgorredijk.nl

Jaarprogramma

In de komende periode zijn de volgende diensten en activiteiten gepland:

KerstChallenge 2021: geef Licht

Zaterdag 18 december kun je meedoen aan de KerstChallenge: Geef Licht! Je speelt de vlucht van Jezus uit Egypte na. Door creatieve en uitdagende puzzels breng je licht in het duister. Doe je mee?

Halfjaar-planning-jeugd-definitief21

Oppas

Er is momenteel geen kinderoppas in de kerk voor kinderen onder de 4 jaar.

Catechisatie

De catechistatie voor de groep 16+ is weer opgestart onderleiding van ds. Ron Lafeber.

Terugblik

-> Bekijk hier de terugblik op het jeugdwerk.