Jeugd

Bekijk hier de meest recente Jeugdpagina in het kerkblad de Lichtbron.

Heb je vragen of wil je meedoen met een van onderstaande activiteiten stuur dan gerust een mailtje naar: jeugd@ontmoetingskerkgorredijk.nl

Jaarprogramma

Halfjaarplanning-Jeugdwerk-2024_jan-jun

Kinderdienst

Er is om de week Kinderdienst. Bekijk de nieuwsbrief voor actuele data. Op de zondagen dat er geen kinderdienst is, ligt er in de hal van de kerk wat materiaal voor de kinderen om tijdens de dienst te doen.

Club

De clubs zijn voor kinderen in groep 6/7/8. Clubtijd is van 19:15-20:30 uur.

Wat kijken we weer uit naar een nieuw clubseizoen, met de oude clubkids en de nieuwe, welkom allemaal.
We hopen ook dit jaar spelenderwijs bijbelse kennis op te doen, spelletjes te spelen en andere activiteiten. De jaarlijkse bingo mogen we natuurlijk niet overslaan.

Je kunt je aanmelden bij Lyanne of Ans.

PUBerCafe

Het PUBerCafe is de club voor jeugd op middelbare school van 12 tot 16 jaar. Het PUB-er cafe is in principe op de 2e zaterdag van de maand van 19:30 – 21:00 uur. Heb je je nog niet aangemeld, maar wil je wel mee doen? Stuur dan een berichtje naar jeugd@ontmoetingskerkgorredijk.nl

Oppas

Er is kinderoppas in de kerk voor kinderen onder de 4 jaar. Oppas is wisselend in de consistorie of in de kerkzaal. Kijk voor data op de jaarplanning van de jeugd.

CJV

Een keer in de maand is er CJV voor jeugd van 16+. Met elkaar geven we invulling aan de avond. Er is sowieso chips en cola! De CJV is er voor iedereen! Dus vertel het door of neem iemand mee!

Catechisatie

Bij voldoende aanmeldingen is er een groep voor belijdeniscatechisatie onder leiding van ds. Ron Lafeber.

Terugblik

-> Bekijk hier de terugblik op het jeugdwerk.