Jeugd

Bekijk hier de meest recente Jeugdpagina (pag 10 en 11) in het kerkblad de Lichtbron.

Heb je vragen of wil je meedoen met een van onderstaande activiteiten stuur dan gerust een mailtje naar: jeugd@ontmoetingskerkgorredijk.nl

Kinderdienst

Er is om de week Kinderdienst. Bekijk de nieuwsbrief voor actuele data. Op de zondagen dat er geen kinderdienst is, ligt er in de hal van de kerk wat materiaal voor de kinderen om tijdens de dienst te doen.

Kinderdiensten mei/juni 2022

Yes, we kunnen nog even door! Onze dank gaat uit naar de vrijwilligers die zich hebben gemeld om te helpen bij de kinderdienst!  Dankzij hen kunnen we nog 4 kinderdiensten organiseren voor de zomervakantie en wel op de volgende data:

  • 15 mei
  • 29 mei
  • 12 juni (Overstapdienst)
  • 26 juni

Project Helden 2022

En zijn het jaar 2022 begonnen met een spannend nieuw thema, namelijk “Welke HELD schuilt er in jou?”.  In dit project was tot 24 april onze missie om op zoek te gaan naar helden, en wat er voor nodig is om een held te zijn. Daar hebben we jullie allemaal bij nodig! Op onze facebookpagina (besloten pagina voor ouders en kinderen van de kinderdienst), is er ook regelmatig gevlogd.

Voor alle kinderen en ouders van de kinderdienst die dit ook allemaal willen zien, maar nog niet lid zijn van deze Facebookgroep, laat het ons weten.  Wij hebben er weer heel veel zin in! Wij hopen jullie ook!

Club

De clubs voor 10-12 jarigen start weer op zaterdag 2 oktober 2021. Clubtijd is van 19:15-20:30 uur. Halen en brengen geschiedt bij de voordeur van de kerk. Je kunt je aanmelden bij Lyanne of Ans.

PUBerCafe

Het PUBerCafe is de club voor jeugd van 12 tot 16 jaar. Het PUB-er cafe is in principe op de 2e zaterdag van de maand van 19:30 – 21:00 uur.

Het PUBerCafe wordt begeleid door leden van de CJV. Heb je je nog niet aangemeld, maar wil je wel mee doen? Stuur dan een berichtje naar jeugd@ontmoetingskerkgorredijk.nl

Paasspel (12+) Wijnjewoude

Het jeugdwerk in Wijnjewoude organiseert een bijzonder paasspel op vrijdag 22 april. Het begint om 18.45u en is rond 23.00u afgelopen. Zit je op de middelbare school en lijkt het je leuk om met leeftijdsgenoten uit de regio dit spel te spelen? Meld je dan voor 15 april aan bij Rienk Taekema of stuur een mailtje naar jeugd@ontmoetingskerkgorredijk.nl

Strandheem festival

In het Hemelvaartweekend (vanaf woensdag 25 mei) vindt in Opende het Strandheem Festival plaats. Een evenement met diverse activiteiten, waaronder een speciaal jongerenprogramma. Voor het festival zoekt de organisatie vrijwilligers. Geïnteresseerd? Op de website van het festival vind je meer informatie. 

Jaarprogramma

In de komende periode zijn de volgende diensten en activiteiten gepland:

  • 6 maart Gezinsdienst
  • 3 april Jeugddienst
  • 12 juni Overstapdienst

Jaarprograma deel 2

Planning-JeugdQ122-1

Oppas

Er is momenteel geen kinderoppas in de kerk voor kinderen onder de 4 jaar.

Catechisatie

De catechistatie voor de groep 16+ is weer opgestart onderleiding van ds. Ron Lafeber.

Terugblik

-> Bekijk hier de terugblik op het jeugdwerk.