Jeugd

Bekijk hier de meest recente Jeugdpagina uit het kerkblad de Lichtbron.

Heb je vragen of wil je meedoen met een van onderstaande activiteiten stuur dan gerust een mailtje naar: jeugd@ontmoetingskerkgorredijk.nl

Kinderdienst

De Kinderdienst gaat weer van start op 26 september 2021.

Er is om de week Kinderdienst.

Op de zondagen dat er geen kinderdienst is, ligt er in de hal van de kerk wat materiaal voor de kinderen om tijdens de dienst te doen.

Project: Dieren in de bijbel

We starten eind september met een groot project: Dieren in de bijbel. We gaan samen lezen, knutselen én bouwen aan de ark van Noach!

De kinderen zijn welkom vanaf 9.15 uur in de jeugdzaal. We starten om 9.30 uur. Om 10.30 uur kunnen de kinderen weer opgehaald worden. Tot zondag!

Club

De clubs voor 10-12 jarigen start weer op zaterdag 2 oktober 2021. Clubtijd is van 19:15-20:30 uur. Halen en brengen geschiedt bij de voordeur van de kerk. Je kunt je aanmelden bij Lyanne of Ans.

PUBerCafe

Het PUBerCafe is de club voor jeugd van 12 tot 16 jaar. Het PUB-er cafe is in principe op de 2e vrijdag van de maand van 19:30 – 21:00 uur.

Het PUBerCafe wordt begeleid door leden van de CJV. Heb je je nog niet aangemeld, maar wil je wel mee doen? Stuur dan een berichtje naar jeugd@ontmoetingskerkgorredijk.nl

Jaarprogramma

In de komende periode zijn de volgende diensten en activiteiten gepland:

Halfjaar-planning-jeugd-definitief21

Oppas

Er is momenteel geen kinderoppas in de kerk voor kinderen onder de 4 jaar.

Catechisatie

De catechistatie voor de groep 16+ is weer opgestart onderleiding van ds. Ron Lafeber.

Terugblik

-> Bekijk hier de terugblik op het jeugdwerk.