Jeugd

Kinderdienst

Zolang de kerk en de scholen dicht zijn is er geen kinderdienst in de kerk.

Op zondag 24 januari spelen we de online kinderdienst quiz! Voor alle kids van 4 tm 12 jaar! Kijk hier voor meer informatie.

Terugblik kinderdienst 2020

Vanaf 20 september is de kinderdienst weer opgestart. Kijk hier naar het startfilmpje van de kinderdienst.

Er is nu de hele dienst kinderdienst! Extra veel tijd voor leuke dingen! Onze kerkdiensten beginnen om 9.30 tot 10.30 en zijn om de 2 weken. Nog even extra maatregelen vanwege corona: Als de ouders naar de dienst gaan zetten worden de kinderen bij de deur van de jeugdzaal afgezet. Ouders mogen niet binnen komen. Gaan ouders niet naar de dienst dan lopen de kinderen zelf naar binnen Ouders mogen dan niet de kerk in komen.

De datums in 2020:

We hebben deze weken gewerkt met het thema: Het goede leven. Met als slogan: beleef het goede leven met de kinderdienst. Elke week deden we verschillende activiteiten van knutselen tot een speurtocht.

Start Advents / kerst project

Met kerst waren er ook weer leuke kinderdiensten. We hebben deze keer samen het kerstverhaal gefilmd …. op de stopmotion manier!

De film ging in premiere op 1e kerstdag!

Hier vind je de filmpjes met de liedjes die we geoefend hebben voor de kerstfilm.

  • 29 november
  • 13 december
  • 20 december Vervalt ivm lockdown

Voor de kinderdienst hoeft niet vooraf aangemeld te worden.

In januari 2021 gaan we weer verder. Het is nog even afwachten in welke vorm. Het plan is om op 24 januari te starten. Als het moet met een online-quiz. Op 7 februari willen we naar buiten gaan. Zodra er meer bekend is zullen we jullie op de hoogte brengen.

Oppas

Er is momenteel geen kinderoppas in de kerk voor kinderen onder de 4 jaar.

Catechisatie

De catechistatie voor de groep 16+ is weer opgestart onderleiding van ds. Ron Lafeber.

Club

De clubs voor 10-12 jarigen start op zaterdag 28 november 2020. Clubtijd is van 19:15-20:15 uur,. Halen en brengen geschiedt bij de voordeur van de kerk. Ouders mogen niet mee naar binnen. Je kunt je voor woensdag 25 november aanmelden bij Lyanne of Ans.

De volgende data is er club gepland:

  • 16 januari VERVALT ivm Lockdown
  • 13 februari
  • 13 maart
  • 10 april

Jaarprogramma

Er is een jeugddienst geweest op 4 oktober 2020. Deze dienst werd volledig verzorgd door Elmar Hofstee – Christelijke gochelaar. Het thema was Rust in de chaos.

De op 6 december hebben we een gezellige gezinsdienst gehad. Deze gezinsdienst hebben we in de kerk en thuis gevierd. Thuis en in de kerk kon je luisteren naar het verhaal, we keken en luisterden naar muziek en gingen aan de slag.

Op zaterdag 19 december was er een KerstChallenge en gingen 7 tieners op zoek naar het Geheim van het Ikoon. De start was lastig en de techniek werkte niet overal goed mee, maar daarna kwamen de tieners op stoom! En ze hebben het Geheim van het Ikoon ontrafeld! Het was een gezellige puzzelavond. Hopelijk kunnen we de volgende Challenge weer op locatie doen!

De volgende gezinsdienst staat gepland op 31 januari 2021. Het thema is: Het is pas feest als iedereen er is! Kijk hier voor de resultaten.