Vorming en toerusting

Verschillende kerken en geloofsgemeenschappen hebben samengewerkt ook voor de komende periode een programma samen te stellen voor Vorming en Toerusting.
Door het jaar heen wordt u langs de verschillende kerkgebouwen geleid, met een grote verscheidenheid aan onderwerpen en inleiders. Daarbij worden moeilijke onderwerpen zeker niet gemeden. Een goede gelegenheid om met elkaar van gedachten te wisselen en die vragen te stellen die er wel zijn, maar waar je niet zo gemakkelijk over praat.

Het is belangrijk om te blijven leren en je te verdiepen in onderwerpen die te maken hebben met geloven. Maar het is zeker ook belangrijk dat we elkaar steeds beter leren kennen en van elkáár leren.

De tijden zijn veranderd; steeds meer groeit het besef dat we midden in de samenleving willen staan, niet binnen de kerkmuren blijven, maar de deuren en ramen wijd open.

Inspiratieboekje regio Zuidoost; dit drukt uit wat wij willen bieden. Bijzondere sprekers, boeiende uitstapjes, activiteiten die bedoeld zijn om iedereen die dat wil te inspireren vanuit het geloof dat we deel uitmaken van een Schepping en een belofte van God die ons liefheeft en met ons onderweg wil zijn. Als u altijd de Bijbel al eens helemaal had willen lezen kunt u mee gaan doen met een groep die die uitdaging aangaat.
Er liggen boekjes op de tafel in de hal van de kerk. Wilt u het digitaal dan kunt u een email sturen naar jrudolphy@home.nl