Troosten bij Verlies.

Elders op deze website kunt u lezen dat we, Frederik de Vries, Janine van der Kooi en Anita Veenstra-Hoogstra bezig zijn om tijdens de Samenloop van Hoop een bezinningstent te… Lees verder »

Samenloop voor Hoop

Op zaterdag 21 september vanaf 12.00 uur tot zondag 22 september 12.00 uur wordt er in Gorredijk de Samenloop voor Hoop georganiseerd. Samenloop voor Hoop wordt het hele jaar door… Lees verder »

Inspiratiebijeenkomst jeugdwerk

Op donderdagavond 23 mei is er voor alle vrijwilligers van het jeugdwerk, ouders van onze jeugd en andere belangstellenden een inspiratiebijeenkomst. We willen inspiratie op doen en brainstormen over het… Lees verder »

Paas-EscapeRoom

Zit jij in groep 6, 7 of 8? Doe dan zaterdag 13 april mee aan de Paas-EscapeRoom. Het mysterieuze verhaal speelt zich af rond de arrestatie van Jezus. Help jij… Lees verder »

Kerkcafé

Vrijdag 12 april is er weer kerkcafé. Ben je tussen de 20 en 45 jaar, dan ben je van harte welkom! Deze avond gaan we, net zoals de vorige keer, het… Lees verder »

Kerstmuziek & zangavond

Interkerkelijk Koor Gorredijk en Muziekvereniging ‘De Vlecke’ nodigen u uit voor een Kerstmuziek & zangavond op zondag 16 december, om 19.30 uur in de Ontmoetingskerk te Gorredijk. Samen zingen en… Lees verder »