‘People help Ukraine’- inzameling voor kinderen!

In Oekraïne is er nog steeds geen uitzicht op vrede… De omstandigheden zijn zwaar en de mensen en kinderen zijn bang. In de winkels is bijna alles wel te koop, maar de prijzen stijgen en stijgen. Bovendien zijn veel mensen hun baan kwijt. Daarom willen we graag weer in actie komen en nu in de eerste plaats voor kinderen.

Vul een (schoenen)doos met spullen. Denk aan tekenmateriaal, een zakje snoep, klei, een zaklampje, knuffeltje ed. Deze dozen gaan rechtstreeks naar scholen en kindertehuizen…een lichtpuntje tijdens deze donkere tijden.

Uiteraard mag u ook een schoenendoos met voedsel/ hygiëne producten vullen. Verzoek om ook hierbij de inhoud in 1 of 2 woorden op de buitenzijde te vermelden.

Spullen waar behoefte aan is: houdbaar voedsel (oa. melk, maaltijdsoep, pasta, chocolade), hygiene producten (oa. douchegel, tandpasta), (winter)kleding, stevige schoenen, dekens/ slaapzakken/ lakens/ handdoeken, kaarsen.

Het verzoek is om de spullen in een stevige doos aan te leveren waarbij op de buitenzijde in 1 of 2 woorden (voorkeur Engels) de inhoud vermeld staat.

Je kunt de doos inleveren bij de Ontmoetingskerk. Op welke data en tijden dat precies zal zijn wordt nog bekend gemaakt. In ieder geval voor 8 februari a.s.

Samen maken we het verschil! Bedankt!   

Initiatiefnemer Goffe Hoogsteen