Speurtocht Hemelvaart & Pinksteren

Beleef het verhaal van Hemelvaart en Pinksteren tijdens de speurtocht. Vanaf donderdag 18 mei tot en met maandag 29 mei speur je wandelend of fietsend naar kokers en kistjes met opdrachten. Zo vind je de code voor de schatkist op de eindlocatie.  

Aanmelden voor de speurtocht is niet nodig. Je start de speurtocht op de dag en tijd die jou/jullie het beste past. 

Praktische zaken

De speurtocht Hemelvaart & Pinksteren (lengte 3,5 km) start en eindigt bij basisschool De Treffer in Gorredijk. Hier wijst de route zich verder, door middel van coördinaten. De route gaat langs 9 locaties. Op iedere locatie vind je een koker die een stuk van het verhaal en een opdracht bevat. Alle antwoorden van de opdrachten vormen een code waarmee je op de eindlocatie de schatkist kunt openen. De speurtocht is geschikt voor alle leeftijden.

Met je huishouden, vrienden en/of familie kun je de speurtocht op je eigen tijd zelfstandig volgen. 

In het kort:

Wanneer? vanaf 18 t/m 29 mei
Startlocatie Basisschool de Treffer, Gorredijk
Hoe? D.m.v. coördinaten en kokers met opdrachten
Nodig? Mobiele telefoon met internet, Google Maps (of andere kaartenapp), pen.