50 jaar Ontmoetingskerk

Ons Kerkgebouw is bijna jarig en als jubileumcommissie zijn we al een tijdje bezig met de voorbereidingen voor het verjaardagsfeestje.

13 november is de dag! Ons Kerkgebouw is bijna jarig en als jubileumcommissie zijn we al een tijdje bezig met de voorbereidingen voor het verjaardagsfeestje.

Het programma begint s ’morgens om 9.15 uur met als welkom een kopje koffie met iets lekkers en zal eindigen zo halverwege de middag.

Inmiddels zijn er al aardig wat foto’s binnengekomen. Er is een mooie expositie voor de (vernieuwde) hal gemaakt. Andere foto’s zullen op de beamer te zien zijn.

Het thema Oud en Nieuw zal te zien zijn in de fototentoonstelling, maar ook in de liturgie van de jubileum viering die elementen van de allereerste viering bevat. Met jong en oud willen we er een feestelijke dienst van maken.              De kinderen kunnen een feesthoed maken

Na de dienst mag iedereen, jong en zij die zich jong genoeg voelen, gebruik maken van de opgeblazen stormbaan achter de kerk. Dit hangt natuurlijk wel af van het weer en is op eigen risico.

Er is tijd voor een drankje en een gezamenlijke broodjes maaltijd, waar iedereen zich voor op kan geven. Er liggen lijsten in de hal.

Het middagprogramma geven we uit handen aan Samoosara & Friends. Al weer 10 jaar brengt het gezelschap, geïnspireerd door de Joodse cultuur, haar muziek, verhalen en moppen in een Fries jasje. Zij beginnen ongeveer 13.30 uur.

Kent u mensen die ooit aan onze kerk verbonden waren, vraag ze dan gerust of ze deze bijzondere dag willen meemaken.

Natuurlijk kunnen we niet alles zelf doen en daarom vragen we aan u of jou om  hulp: bijvoorbeeld bij koffieschenken, tafels klaarzetten en toezicht houden bij de stormbaan. Vele handen maken licht werk.

Samen maken we er een mooie dag van.

Voor opgave maaltijd en/of vrijwilliger kunt u mailen naar jrudolphy@home.nl en woudaonline@hotmail.com

De jubileumcommissie,

Frederik de Vries, Bonny Wouda, Minne Bron,

Theewis de Jong en Joke Rudolphy