Beleefroute – Wat gaan we beleven?

Vorig week hebben we al een tipje van de sluier opgelicht over de Beleefroute tijdens de startzondag op 20 september.

Verderop in de route ga je luisteren met je voeten. Beleef verschillende materialen en laat je inspireren. Ook dit hebben we weer geschikt gemaakt voor jong en oud. Onderweg ga je ook proeven en beleef je zoet, zuur en bitter. Verschillende culinaire smaken proeven, waarbij ook aan de jongstens is gedacht. Wij hebben al genoten bij de voorbereiding!

Tot slot vragen we iedereen die aan de route mee doet iets mee te nemen om samen een kunstwerk te maken. Denk aan gekleurde dopjes, knopen, veertjes, stukjes kunststof, hout. Iedereen die langs de route komt kan iets van zichzelf toevoegen en aan het eind van de dag hebben we samen een kunstwerk gemaakt dat wordt getoond in de afsluitende (digitale) bijeenkomst.

Heb je je nog niet aangemeld? Meld je dan nu aan via het Aanmeldformulier Beleefroute.

Aanmelden kan ook via de opgavelijst in de kerk of per telefoon bij Finny Cornelissen, 06-40087575.