Startzondag – het is zover!

Het kan je niet zijn ontgaan: Komende zondag 20 september 2020 is er aansluitend aan de startdienst een Beleefroute. Het thema van de startdienst is Het Goede leven. Je bent van harte welkom in de dienst. Aanmelden is wel verplicht.

Deze zondag is er ook kinderdienst. Kijk voor meer informatie op de jeugdpagina.

Wat je vanuit het geloof kunt zeggen, is dat het goede leven ook alles met God te maken heeft. Hij maakt het leven goed. Niet in de zin van succesvol of morel beter, maar je leven – met alle vreugde en verdriet – wordt in een ander kader gezet. Het licht van God, het licht van vergeving, valt over jouw leven”.

Aansluitend aan de startdienst is er de Beleefroute. We gaan ‘samen’ op pad. In de afgelopen weken hebben we steeds een tipje van de sluiter opgelicht. Kijk hier voor meer informatie over het programma. We lopen 2 km en beleven onderweg 8 activiteiten. Iedereen die zich aangemeld heeft, heeft een email gekregen met de starttijd. Daarin vragen we ook iedereen die aan de route mee doet iets mee te nemen om samen een kunstwerk te maken. Denk aan gekleurde dopjes, knopen, veertjes, stukjes kunststof, hout. Iedereen die langs de route komt kan iets van jezelf toevoegen en aan het eind van de dag hebben we samen een kunstwerk gemaakt dat wordt getoond in de afsluitende (digitale) bijeenkomst.

Aanmeldingen zijn gesloten,  maar je kunt wel kijken naar de resultaten in de afsluitende (digitale) bijeenkomst om 16:30 uur, uitgezonden via Kerkomroep vanuit de Ontmoetingskerk.

Met de start van het nieuwe seizoen starten er ook weer een aantal andere activiteiten. Kijk op de jeugdpagina naar het programma voor de jeugd.