Beleefroute – een tipje van de sluier

Op zondag 20 september 2020 is er aansluitend aan de startdienst een Beleefroute. Ben je benieuwd wat we gaan doen?

We verklappen natuurlijk niet alles, maar we willen wel een tipje van de sluier oplichten. Er is een mooie route uitgezet met wel 8 verschillende activiteiten. We lopen totaal ongeveer 2 km. De eerste activiteit heeft tot doel om te aarden en je zintuigen te openen zodat je daarna goed op pad gaat. Voor de kinderen is er een leuke ontspanning en voor de volwassenen een korte bezinning die je hopelijk inspiratie geeft voor de rest van de Beleefroute.

Onderweg ga je van alles beleven. We komen bij het water en kijken hoe je gebruik kunt maken van materialen en wind. Op andere plaatsen ben je creatief met verf en gaan we samen iets bouwen van bamboestokken. De resultaten zien we aan het eind van de dag weer terug in de afsluitende (digitale) bijeenkomst.

Tijdens die route valt er van alles te beleven voor jong en oud.

Meld je aan via het Aanmeldformulier Beleefroute.