Kinderdienst 17 mei

Tien keer beter. Lezen: exodus 20:1-17  De kinderen kunnen deze week een kijkdoos maken. Deze week voegen we de tien woorden toe. Schrijf op de platte kant van tien kiezelstenen de tien woorden en leg de stenen in de kijkdoos. Er is weer een stukje meer zichtbaar van God: Hij heeft verteld hoe Hij vindt dat mensen het beste goed voor zichzelf en voor andere mensen kunnen zorgen, welke regels daarvoor nodig zijn.

Uitleg Licht doorgeven:
Iedereen heeft thuis een kaarsje en pakt die bijvoorbeeld vanuit de linkerhoek van het scherm en doet het naar de rechterhoek. Door een aantal andere basisscholen en kerken is ook iets soortgelijks al gedaan en het leek ons ook leuk iets met de kinderen te kunnen nu we geen real life kinderdienst meer hebben. Hiervoor wordt een klein draaiboek gemaakt. Graag wilden wij eerst inventariseren welke kinderen het leuk zouden vinden hieraan mee te doen. Mogelijk kunnen we dit ook op een later moment aan de rest van de gemeente tonen. Geef je op via: kinderkerstmusicalgorredijk@gmail.com