TOP 2OOO-DIENST

De Top 2000 wordt al vanaf 1999 uitgezonden op Radio 2. Nummer 2000 als eerste op 1e Kerstdag, eindigend met de nummer 1 om even voor 24.00 uur op Oudejaarsavond. Bij die 2000 popnummers zijn genoeg nummers ‘met een boodschap’. Nummers die ons kunnen raken, ons iets te zeggen hebben. Een aantal van die nummers wordt in zo’n ‘Top 2000-dienst’ gebruikt. Al een aantal jaren worden er door het hele land zulke diensten gehouden. Vorig jaar al in meer dan honderd gemeenten. Zie www.top2000kerkdienst.nl

Dit jaar willen we ook in Gorredijk zo’n ‘Top 2000-dienst’ houden op Oudjaarsdag. Medewerking wordt verleend door onze eigen ‘band’.
Zij zullen een aantal nummers uit de Top 2000 ten gehore brengen.
Als alles goed gaat zullen ook Regina en Saskia Lafeber een lied zingen. Namelijk het lied dat ze begin december in de ‘Top 2000-dienst’
in Appingedam gezongen hebben.