Top-2000 dienst: een verslag

Op 12 februari was het dan zover, de top 2000 dienst in de Ontmoetingskerk.

Ds. Gerard Rinsma en de rockband Grace hebben ons een geweldige, muzikale dienst gegeven met een duidelijke boodschap waar de hele zaal in mee werd genomen. We hebben verschillende nummers mogen beluisteren, o.a. van De Dijk, Marco Borsato, Dotan, Avicii, Bruce Springsteen en nog vele anderen. Alle nummers hadden met het thema ‘Uit de droom‘ te maken.

Wij, als Open deur dienst commissie, hebben heel veel positieve reacties op de dienst mogen ontvangen en hebben genoten van alle blije en vrolijke mensen!

De toegift, everybody needs somebody, zorgde voor nog meer enthousiasme waardoor het één groot feest werd en iedereen die er was een fijne avond met een boodschap heeft gekregen. Het ís natuurlijk ook zo: iedereen heeft iemand nodig en dat we er voor elkaar zijn hoeft geen droom, maar moet werkelijkheid zijn.

Wat fijn dat jullie er allemaal waren en wie weet…volgend jaar weer?

Namens de ODD,
Gea Hoekstra

De volgende Open Deur Dienst is op 7 mei. Met medewerking van ds. P. Hulshof en mannenkoor Manna.