Gospel Boulevard

Welkom bij Gospel Boulevard!!!

Op vrijdag 10 maart a.s. komt Gospel Boulevard een prachtig concert geven met het thema: “Everybody praise the Lord!”. De avond wordt verzorgd door voltallige band met een koor van 28 enthousiaste zangers!

Een feestelijke, energieke live show, een verzameling top talenten van Nederlandse bodem en een boodschap die tijdloos inspireert; een optreden van Gospel Boulevard smaakt altijd naar meer!

Er worden vier concerten in het land georganiseerd door Zingen in de Kerk, waarvan één in Haulerwijk, dit in samenwerking met Kerk in Actie en wordt ondersteund door Geloven in het Dorp (Gezamenlijke Kerken van Haulerwijk-Waskemeer). Tijdens deze concerten zal aandacht gevraagd worden voor het werk van Kerk in Actie, wat in deze avond wordt toegelicht. Dit wordt gehouden in Kerkelijk Centrum “de Oerdracht” te Haulerwijk en begint om 20.00 uur. Dit zal een mooi spektakel worden voor jong en oud!

Voor meer informatie en het reserveren van tickets kunt u terecht op www.zingenindekerk.nl
De entree is € 5,00, dit bedrag zal ten goede komen voor het werk van “Kerk in Actie”.
De mensen die het niet zo ruim hebben en toch willen komen genieten kunnen contact opnemen met Rieks de Vries 0516 – 421378.

Namens commissies Zingen in de Kerk en Geloven in het Dorp veel plezier.