Terugblik op de jeugddienst

Zaterdagavond 1 april, nee, het was geen grap, er was echt een jeugddienst. Omdat het woord ‘dienst’ de PUBers wat ouderwets in de oren klonk, hebben we het de naam ‘jeugdavond’ gegeven. Maar net zoals bij een dienst, was iedereen welkom!

Het grootste deel van PUBercafe was vertegenwoordigd en er schoven ook gezellig een aantal tieners van club aan. Met zo’n 50 personen hebben we op deze 1 april avond enorm gelachen!

De band heeft 2 liederen gespeeld; ‘Child of Love’ van We the Kingdom, en ‘Wherever We Go’ van Trinity. En de Kahoot! werd gepresenteerd door 2 jongens van het PUBercafe. 

En wat hebben we gelachen, en ons verbaasd, over de goocheltrucs van Elmar Hofstee. Hij nam ons mee op onderzoek waar in de Bijbel humor voorkomt. Er kwamen diverse verhalen voorbij! Ten slotte maakte hij een mooie brug naar Pasen. Want het verhaal van Jezus zijn kruisdood en opstandig is niet om te lachen, maar om respectvol mee om te gaan. 

Je kunt de dienst nog terugkijken via Kerkomroep.nl. Een aanrader voor ieder die er niet bij was!