Zegentegels

In deze periode zijn we veel binnen en ontmoeten we weinig mensen. Ook de kerkdeuren zijn gesloten. God laat zich gelukkig niet beperken door een dichte deur. Jezus verscheen na Pasen gewoon binnen in een huis en zegende de mensen. Zijn zegen: Vrede zij met jullie. En die zegen mogen we doorgeven.
Daarom hebben we zaterdag 20 maart tijdens de online ontmoetingsavond zegentegels gemaakt. Ieder huishouden ontving 2 tegeltjes. Op de ene tegel schreef je een zegen voor jezelf, op de andere tegel een zegen die jij vraagt voor iemand anders. Deze tweede tegel is gegeven aan een buur, vriend, familielid of gemeentelid. Een tegeltje kan echt een bemoediging zijn: er is Iemand die hun zorgen ziet en iemand die de moeite doet om hen dat te vertellen.

Het resultaat vind je onderaan deze pagina. Let op: er zijn drie pagina’s met foto’s! Klik op de kleine pijltjes linksonder om naar de volgende pagina te gaan.

Tijdens het ontwerpen en maken gingen we in kleine groepjes uiteen. Zelfs dat kan online! Het was erg leuk om in een kleiner groepje elkaar even te zien en te spreken. Voor herhaling vatbaar!

De volgende online ontmoetingsavond is zaterdag 24 april. Zet de datum alvast in je agenda! Meer informatie volgt t.z.t. in de nieuwsbrief en op de website. 

Impressie-Zegentegel-maken_20mrt2021-1