Paascollecte 2021 (t.b.v. jeugdwerk)

Veel kinderen en jongeren ervaren deze coronatijd als zwaar en hebben behoefte aan het sociale contact dat ze tijdens jeugdactiviteiten opdoen. Sinds begin februari is er weer ruimte voor jeugdactiviteiten van de kerk. Dit komt omdat de overheid binnen de nieuwe routekaart met maatregelen een uitzondering maakt voor sport- én jeugdwerkactiviteiten. 

We kijken wat hierin mogelijk en verantwoord is binnen de context van de Ontmoetingskerk. We organiseren een aantal activiteiten buiten, blijven ook online activiteiten doen, en zodra het weer kan en mag vinden de activiteiten weer plaats in de kerk.

De kosten van het kinder- en jeugdwerk gaan door alle maatregelen van deze tijd omhoog. Iedere bijeenkomst (online, buiten of in de kerk) brengt extra aandacht en kosten met zich mee. Denk aan: knutselmateriaal, versnaperingen en drinken, PR-materiaal, (gast)sprekers inhuren en deelname aan externe coronaproofactiviteiten (YMCA, JOP). 

Met uw gift maakt u het kinder- en jeugdwerk van de Ontmoetingskerk mede mogelijk!

U kunt uw gift overmaken op banknummer NL33 RABO 0322 9847 26  t.n.v. CvK van de protestantse gemeente Gorredijk. Wilt u als bestemming vermelden: Jeugdwerk. 

(U ontvangt geen acceptgiro’s meer, zoals u gewend was).

Alvast bedankt.

Namens alle vrijwilligers in het kinder- en jeugdwerk,

Marielle de Jong en Janine van der Kooi

jeugdouderlingen