PaasChallenge voor de jeugd (10-17 jaar)

Ben je tussen de 10 en 17 jaar? Doe dan mee aan onze PaasChallenge op zaterdag 11 april om 19.30u. Dit jaar spelen we het online; je kunt gewoon thuisblijven en meedoen. Het enige dat je nodig hebt, is een telefoon met Whatsapp.

De PaasChallenge is een spel waarin je Jezus in de laatste dagen van zijn leven volgt. 

Onder zware omstandigheden zegt hij vaak tegen zijn volgelingen: “Wees niet bang!” Maar dat is erg vreemd omdat er heel veel is om bang voor te zijn in Jezus’ tijd: oorlog, onderdrukking, geweld, armoede, ziekte, dood, haat en honger. In deze PaasChallenge ontdek je dat Jezus de angst niet weghaalt, maar hij geeft je iets nieuws, iets extra’s. 

Je speelt een aantal rondes van dit spel thuis, samen met minimaal 1 ouder of broer/zus. Via Whatsapp ontvang je verschillende challenges: puzzels, creatieve en doe-opdrachten waarmee je punten kunt verdienen als je ze binnen de tijd oplost of uitvoert.

Doe je ook mee?!

Meld je aan door een e-mail te sturen naar jeugd@ontmoetingskerkgorredijk.nl

In de e-mail zet je:

  • Je naam
  • Het telefoonnummer waarmee je mee wilt spelen (dit kan je eigen mobiele telefoonnummer zijn, of die van je vader of moeder, broer of zus). We gebruiken dit telefoonnummer alleen voor het spel. 

Zorg dat je op zaterdag 11 april om 19.30uur met de telefoon klaar zit. Dan starten we met de PaasChallenge 2020!