Waar is onze jeugd mee bezig – Nynke Verloop

Waar is onze jeugd mee bezig?

Ik ben 17 jaar en woon samen met mijn ouders, zus en broertje in Gorredijk.

Op dit moment zit ik in het tweede schooljaar van mijn 3-jarige MBO opleiding ‘Manager Ondernemer Horeca’ op het ROC Friese Poort te Drachten.

In het eerste jaar heb ik stage gelopen in de bediening bij Hotel- Restaurant Van der Valk in Wolvega.

Hier heb ik een erg leuke tijd gehad!

Na het eerste jaar afgerond te hebben met een bedieningsexamen, heb ik begin van mijn tweede jaar stage gelopen in de keuken bij restaurant Het Spijshuys in Boornbergum.

Wederom heel leerzaam en ook dit heb ik succesvol afgesloten met een keukenexamen.

Op dit moment ben ik bezig met een leidinggevend examen en ben ik voor volgend jaar op zoek naar een nieuwe stageplaats. Dit keer een stage van een half jaar bij de Front-office. Juist omdat het een langere periode-stage is, zonder dat we tussendoor naar school toe hoeven, kan ik mijn stageplaats verder van huis zoeken. Het lijkt me leuk omdat dat ook weer een hele nieuwe uitdaging is.

Naast school vind ik het erg leuk om met vriendinnen af te spreken, gitaar te spelen en te skiën.

Ook werk ik in de horeca bij Grand Café- Restaurant De Graancirkel.