Waar is onze jeugd mee bezig

Hallo, ik ben Mariëtte Hoekstra en ben 24 jaar

Ik heb de opleiding medewerker maatschappelijke zorg/verzorgende in februari 2016 afgerond. Sinds februari 2016 ben ik werkzaam in verpleeghuis ‘Stellinghaven’ in Appelscha. In dit verpleeghuis wonen ouderen met dementie.

In december 2016 heb ik daar een vast contract gekregen van 16-22 uur.

Mijn werk doe ik daar met enorm veel plezier.

Ook werk ik in de thuiszorg voor De Schakelgroep, een fijne thuiszorgorganisatie waarin de cliënt centraal staat en we werken met een fijn team. Hier heb ik een ‘nul-uren contract’, wel ben ik daar elke week werkzaam.

Eén keer in de zes weken breng ik als begeleidster de cliënten van Talant naar de Ontmoetingskerk.

Mijn hobby’s zijn: Sporten (drie keer in de week ben ik te vinden bij Basic-fit in Drachten) en lezen, zwemmen en met vriendinnen afspreken.