Open deur dienst 6 mei

Op 6 mei is het weer tijd voor een open deur dienst in de Ontmoetingskerk Gorredijk.

Wie is mijn vriend is het thema. Vriendschap is belangrijk voor een mens. In een tijd dat er veel gesproken wordt over eenzaamheid weten we hoe belangrijk het is om te weten dat je mensen kent die er voor je zijn ,wat er ook gebeurt. De sociale media lijken te zorgen voor veel contact , maar in de praktijk blijkt dat niets op kan tegen persoonlijk contact. Een hand om je heen doet vaak meer dan 100 woorden.

Jezus houdt ons door zijn verhalen voor hoe we moeten leven en naar elkaar moeten omzien. We spelen en zingen in deze dienst het verhaal van de Barmhartige Samaritaan. Muzikale medewerking wordt verleend door de gospelgroep Ichtus uit Franeker. Voorganger: Koos Dijkshoorn.

U bent van harte welkom op 6 mei om 10.00 uur in de Ontmoetingskerk in Gorredijk.