Startweekend 2023

Het was fijn om zo met elkaar het nieuwe winterseizoen te beginnen. We kunnen terugzien op een geslaagd weekend De prachtige zaterdagavond die was georganiseerd door de jeugd. De Lingo bij de bonteavond was verrassend spannend, maar ook best lastig. Volgende keer maar even oefenen op 5, 6 of 7 letterige woorden. De Lingo werd afgewisseld met een paar mooie optredens, al liepen ze niet allemaal goed af. Buorfrou en Buorfrou moesten afscheid nemen. Met een lach en een traan. Tussendoor kon er ook gelachen worden om de moppen.

De zondag met eerst het koffiedrinken met heerlijke baksels, een prachtige kerkdienst en daarna de bingo en het lekkere eten. Gelukkig was het even droog, zodat we wel de hamburgers konden bakken op de bakplaat buiten. Jammer dat de meditatieve wandeling niet door kon gaan vanwege het slechte weer. Maar daar komt een vervolg op. De opbrengst van de lingo, bingo en de collecte is ongeveer 450 euro!!  Iedereen heel erg bedankt !!! Nog niet alles is geteld. Een prachtig bedrag dat ten goede komt aan Het Ronald mc Donaldhuis in Beetsterzwaag.

Ook willen we iedereen bedanken die op wat voor manier heeft meegeholpen om dit weekend te doen slagen. De bakkers en de koks, iedereen die meehielp om alles klaar te zetten en weer op te ruimen. Ook de ondernemers uit Gorredijk die belangeloos de prijzen beschikbaar stelden, heel hartelijk bedankt!! Namens de startweekendcommissie