Wandel-/speurtocht langs het Paasverhaal

Beleef tijdens het Paasweekend het Paasverhaal in Gorredijk op een toegankelijke manier.

De route is beschikbaar vanaf vrijdag 15 april tot en met maandag 18 april. Aanmelden is niet nodig.

Je start de tocht op de dag en tijd die jou/jullie het beste past. Neem wel een mobiele telefoon met camera en toegang tot internet mee.
De Paaswandeltocht (3,5 km) gaat langs prachtige stukken groen in Gorredijk. Speur naar de opdrachten en ontdek het codewoord. Lever het codewoord aan het einde van de route digitaal in en je maakt kans op een mooie prijs!

De startlocatie voor de wandeltocht is PCBS de Librije. Hier hangt een kaart met de route. Deze wandel-/speurtocht is zeer geschikt voor jonge gezinnen (kinderen vanaf 4 jaar) en ook leuk voor jongeren en volwassenen. De route kan ook op de fiets afgelegd worden.

paaswandeltocht_2022