Terugblik Startzondag

Afgelopen zondag hebben we een mooie start gemaakt van het nieuwe seizoen. In de dienst sprak ds. Lafeber over de toekomst van de kerk. Hoe zal onze kerk er uit zien in de tijd van onze kleinkinderen? Hoe zien wij er zelf uit in de toekomst? Wij kunnen aan onszelf werken en ons inzetten voor onze kerk, en God zal bij ons zijn op deze weg. Ook dit ligt in Zijn handen.

Na de dienst was er koffiedrinken op het pleintje achter de kerk. Het was gezellig elkaar weer te ontmoeten. In de kerkzaal konden we daarna twee films bekijken.

Daarna verzamelde iedereen zich op het Ontmoetingsplein. Er werd enthousiast spelletjes gespeeld. Het boerengolf was in trek, maar ook de oud-hollandse spelletjes trokken veel belangstelling.

In de workshop schilderen zijn prachtige werken gemaakt. Bij de Drama workshop zijn bijbel verhalen uitgebeeld, wat leidde tot grote hilariteit en na het lunch buffet werd de workshop Dans goed bezocht door zowel dansers als toeschouwers. Ook is er een prachtig natuurkunstwerk gemaakt vlak bij de Librije.

Tot slot hebben heel veel mensen mee gedaan aan het enveloppen trekken. Er waren prachtige prijzen te verdienen en wie geen prijs had speelde vaak toch nog een keer mee. Hierdoor hebben we 318,50 euro opgehaald voor het werk van Kerk in Actie voor de opbouw van kerken in Syrie. Dit is een prachtig resultaat dat mede mogelijk is gemaakt door alle sponsoring van de lokale ondernemingen.

Op de fotopagina voor Leden zijn meer foto’s te vinden.

[supsystic-gallery id=25].