Paaswandel- en Paasfietstocht groot succes!

Afgelopen Paasweekend zijn zo’n 70 huishoudens er op uit getrokken om van de Paaswandel- en/of de Paasfietstocht te genieten. Ongeveer 50 huishoudens hebben wandelend de Weg door Jeruzalem volbracht en ongeveer 20 huishoudens zijn langs het Paasverhaal gefietst. 

Beide tochten waren coronaproof georganiseerd; iedereen kon de tocht op eigen initiatief en eigen gelegenheid starten. Aan het stoepkrijt bij de Librije en de spijkers in het kruis bij de Doopsgezinde Kerk konden we zien dat de route druk bezocht is!

Over een aantal weken hopen we dat dit ook zichtbaar wordt bij de Ontmoetingskerk. Dit was voor beide tochten de laatste halte en hier werden de bloemzaadjes gezaaid. Straks verschijnt er vast een prachtig bloemenveldje. 

De Jeugdzaal van de Ontmoetingskerk was ingericht met een Paaslunch. Dit jaar was dat natuurlijk niet op grote schaal mogelijk. We bidden dat we volgend jaar met elkaar een Paaslunch kunnen organiseren en gezamenlijk dan weer uit volle borst kunnen zingen: 

“U zij de glorie, opgestane Heer! U zij de victorie, nu en immermeer!”

Impressie-Paaswandel-en-Paasfietstocht_2021-1