Kerkdiensten alleen online

De landelijke kerk heeft de plaatselijke gemeenten in overweging gegeven om weer gemeenteleden (maximum 30) toe te laten bij de kerkdiensten.

Het moderamen van de kerkenraad heeft besloten dit eerst nog niet te doen. Veel maatregelen, waaronder de avondklok, zijn nog steeds van toepassing. Veel winkels mogen alleen op bestelling iets afgeven. De besmettingscijfers zijn half februari behoorlijk omhoog gegaan en dalen op dit moment nog niet. Er wordt gewaarschuwd voor een derde golf. Mocht die derde golf er inderdaad komen dan zouden we het toestaan van gemeenteleden weer terug moeten draaien. Daarom willen we de ontwikkelingen eerst nog even aanzien en kijken of het misschien over een aantal weken wèl verantwoord is.

Daarom zijn de kerkdiensten tot nader bericht nog alleen online te bekijken en te beluisteren. Kijk hier voor meer informatie over uitzending van diensten.