Startzondag – Het goede leven

Op zondag 20 september 2020 is het startzondag. Dat duurt nog even maar we zijn alweer met de voorbereidingen begonnen. In een beetje aangepaste vorm willen we toch met elkaar het nieuwe seizoen starten.

We hebben ervoor gekozen de activiteiten op zondag te houden aansluitend aan de startdienst. Het thema is “Het goede leven”. Wat je vanuit het geloof kunt zeggen, is dat het goede leven ook alles met God te maken heeft. Hij maakt het leven goed. Niet in de zin van succesvol of morel beter, maar je leven – met alle vreugde en verdriet – wordt in een ander kader gezet. Het licht van God, het licht van vergeving, valt over jouw leven”.

Aansluitend aan de startdienst is er daarom een Beleefroute. Tijdens die route valt er van alles te beleven voor jong en oud. We gaan ‘samen’ op pad. Letterlijk als huishouden of in kleine groepjes gaan we de verschillende activiteiten beleven. Figuurlijk gaan we als gemeente op pad naar een nieuw seizoen en bouwen we samen iets op. Aan het eind van de dag komen we weer samen om de beleving van die dag met elkaar te delen.

Zet de datum vast in de agenda en houd de nieuwsbrief in de gaten. Eind augustus zullen we meer laten weten over de inhoud en hoe je je kunt aanmelden.