Talantdienst 22 maart

In de Talant dienst op 22maart is het thema: ‘Jullie zijn Mijn handen’

Om de schepping compleet te maken heeft God de mens geschapen.

Allemaal bijzondere mensen, met allemaal de eigen bijzondere eigenschappen. Zo is de één goed in het laten lachen, de ander is goed in praten of in het verzorgen van mens (en dier), weer een ander zorgt goed voor de natuur en zo zijn er heel veel andere eigenschappen op te noemen. Samen kunnen we deze wereld een stukje mooier maken en doen we ons best daar (meestal) voor.

In deze dienst willen wij laten zien hoe mooi en bijzonder het is wanneer we allemaal onze eigen talenten benutten en hiermee aan de slag gaan om het werk van Gods handen voort te zetten. Om deze dienst tot een feestelijke dienst te maken hebben we twee clowns uitgenodigd: Klinkie en Binkie. Het gaat weer een speciale dienst worden waar nog lang over na gepraat gaat worden.

We beginnen de dienst om 9.30 uur en nodigen jullie daarna nog graag uit voor een kopje koffie met iets lekkers erbij en wie weet is er voor de kinderen nog een speciale verrassing.