Startweekend 7 & 8 september 2019

De startweekendcommissie is al weer druk bezig met de voorbereiding van het startweekend, met als thema:

“Een goed verhaal”

Zaterdagmiddag beginnen we met een fietspuzzeltocht voor jong en oud, kun je niet mee fietsen dan is er in de kerk van alles te doen, met een hapje en een drankje. s ’Avonds staat er een broodje hamburger of knakworst voor u klaar, daarna begint de bonte avond, voorbereid door de CJV. Als u een leuke act wilt doen (max. 5 min.) kunt u zich opgeven via een opgavelijst die binnenkort verschijnt op het bord in de kerk, of u belt even met Rienk (06-13497309) of Linda (06-40345294). De opbrengsten van het rad van fortuin van deze avond zal gaan naar de Samenloop voor Hoop. Op de zondag gaan we na de dienst samen koffie drinken, er is ook even gelegenheid voor een puzzelwandeling. Dan sluiten we het weekend af met een gezamenlijke maaltijd, hiervoor komt ook een opgavelijst of bel met Finny (06-40087575). We hopen u allemaal te ontmoeten!

Hier nog even een duidelijk overzicht van het programma:
Zaterdag 7 september 2019
15:30 uur – Fietspuzzeltocht of Triviant/bijbelquiz
-Einde van de middag: Broodjes knakworst/hamburger eten
19:30 uur – Bonte avond

Zondag 8 september 2019
– 09:30 uur – Startdienst
– Aansluitend Koffie/thee drinken
– Aansluitend Puzzelwandeling
– Gezamenlijke Lunch