Kerstmuziek & zangavond

Interkerkelijk Koor Gorredijk en Muziekvereniging ‘De Vlecke’ nodigen u uit voor een Kerstmuziek & zangavond op zondag 16 december, om 19.30 uur in de Ontmoetingskerk te Gorredijk.

Samen zingen en muziek maken, dat is wat we willen in deze donkere tijd, om elkaar te bemoedigen en te herinneren aan de blijde boodschap die in de kersttijd overal wordt gebracht aan iedereen die het horen wil.

Het koor heeft al meer dan 50 jaar tot doel om te zingen tot eer van God, en doet dat sinds kort onder de bezielende leiding van dirigent Annejaap Soldaat. Ook het korps van muziekvereniging ‘De Vlecke’ is al tientallen jaren bekend in Gorredijk en staat onder leiding van dirigente Dineke Griek.

Ook hun doelstelling is: met elkaar muziek maken, en daar vooral plezier in hebben.

Koor en korps hebben dit jaar de handen ineen geslagen om ook dit jaar samen te zorgen voor een Kerstmuziek & zangavond in de Ontmoetingskerk; een avond waarop niet alleen hun liederen ten gehore worden gebracht, maar waar vooral ook veel ruimte is voor samenzang.

Immers, kerstfeest vieren doe je met elkaar.

Zingt u met ons mee? U bent van harte welkom!