Terugblik Kerkcafé

Vrijdag 12 oktober was het eerste kerkcafé in de Ontmoetingskerk. Tussen half 8 en kwart voor 8 druppelden de cafébezoekers binnen. Met een groepje van 11 personen, in de leeftijd van 20 tot 45 jaar, viel de opkomst niet tegen. We startten met koffie/thee en een plakje cake.

Het thema was ‘keuzes maken’. Na een korte inleiding door ds. Lafeber en een filmpje over keuzestress hebben we een uurtje ervaringen uitgewisseld over het maken van keuzes. Is het moeilijk om een keuze te maken, of gaat het je makkelijk af? Door wat of wie laat je je leiden bij het maken van keuzes? En welke rol speelt het geloof hierin?

Hierna kwam onder andere de rosé op tafel en hebben we de avond afgesloten met gezellige gesprekken waarin we elkaar wat beter hebben leren kennen.

Het volgende kerkcafé is in januari. Lijkt het je ook gezellig en wil je hierover op de hoogte worden gehouden? Stuur dan een e-mail naar ds. Ron Lafeber: rmlafeber@home.nl.

Wie weet tot de volgende keer!
Ron, Finny en Janine

 

 

 

 

filmpje over keuzestress