Herinrichting kerkgebouw Ontmoetingskerk Gorredijk

Door de kerkenraad is eind vorige jaar een projectgroep ingesteld om zich te buigen over het kerkgebouw. Aan een projectgroep is de brede gevraagd gesteld om “onderzoek te doen naar het kerkgebouw”. De projectgroep bestaat uit Froukje Jongsma, Henny Pander, Theewis de Jong, Rinse Spits, Sytse van der Wal en Arnout Batterink. Allemaal mensen met verschillende achtergronden omdat we met veel aspecten rekening moeten houden. We beginnen met een brede oriëntatie, werken dan ideeën uit en doen concrete voorstellen aan de kerkenraad.
Voor de oriëntatiefase hebben wij uw hulp nodig! Wij hebben namelijk een enquête gemaakt omdat we nieuwsgierig zijn naar wat de gemeenteleden vinden van het kerkgebouw. Op deze manier kunnen we ook gericht onderzoek doen naar wat de meeste mensen belangrijk vinden.

Misschien zijn bepaalde ideeën niet haalbaar dus we willen de verwachtingen wat matigen. Wel zijn we heel benieuwd naar de meningen en naar wat er leeft. Alvast hartelijk dank voor het meedenken!

De enquête is bijgesloten bij de Lichtbron deze staat ook onder aan dit bericht (soms moet in de enquête het scherm naar beneden gescrollt worden).

Namens de projectgroep,
Arnout Batterink

Maak uw eigen enquête voor feedback van gebruikers