Start kaartverkoop Gabriella

De uitvoering van de musical Gabriella komt steeds dichterbij. Op zondag 2 april na de dienst start de kaartverkoop van de musical Gabriella. Op 9, 10, 12 en 13 mei zijn de uitvoeringen van de musical Gabriella (12 mei is inmiddels uitverkocht).

De musical is gebaseerd op de film ‘As it is in Heaven‘ van Kay Pollack. Het is een boeiend en eigentijds verhaal met diepgang, romantiek en humor, maar ook met een boodschap. Met het grotendeels Friestalige verhaal en de Nederlandse en Friese songs van populaire bands, gaan we een musical neerzetten waar the passion van af straalt.

Na maanden van voorbereiding is het dan zover. We hebben nog een paar weken om de puntjes op de ï te zetten. Er zijn ruim 70 vrijwilligers die meewerken aan deze productie. Iedereen is enthousiast en er wordt ontzettend veel werk verzet. Het podium is nagenoeg af. Het koor oefent nog wekelijks, de kleding is vastgesteld. De acteurs kennen hun tekst en de doorloop van de gehele musical geeft kippenvel. Nu zien we alles bij elkaar komen. De band heeft ondertussen de muziek ook in kunnen studeren, er is al een video opname gemaakt, kap en grime zijn bepaald en er is zelf een choreografie gemaakt voor in de musical.

Kaartverkoop Gabriella:

Kaarten € 10,- per persoon incl. koffie en thee

Te koop bij
Planteyn Boeken, Langewal 19 Gorredijk  Vanaf 3 april 2017

In de Ontmoetingskerk op:

  • vrijdag 7 april – 20.00  tot 22.00 uur
  • zondag 9 april – 10:30 tot 11.00 uur (na afloop van de dienst)
  • zondag 16 april – 10:30 tot 11.00 uur (na afloop van de dienst)
  • vrijdag 21 april – 20.00  tot 22.00 uur
  • zondag 23 april – 10:30 tot 11.00 uur (na afloop van de dienst)

Kijk voor meer informatie op www.musicalgorredijk.nl