Musicalnieuws

Inmiddels is de eerste repetitiedag een feit. Op deze dag komen het koor, de spelers en de band bij elkaar en gaan we gezamenlijk oefenen. Het was een zeer geslaagde dag met al mooie resultaten.

 

 

 

 

 

De plannen voor het podium zijn klaar. Nu wordt de indeling van de zaal nog wat verder uitgewerkt. Het centrale idee is dat er 4 à 5 ‘speel-sets’ zijn. Dit zijn vaste plekken op het podium, die elk een belangrijke ruimte in beeld brengen uit het verhaal zoals:
– De kerk en oefenruimte van het koor
– Het huis van de dominee
– Het huis van Daniel

Het idee is dat met duidelijk strakke lijnen de ruimtes op het podium  in beeld worden gebracht. Die ruimtes hoeven niet geheel te zijn aangekleed, maar de sfeer moet overkomen en de beelden ondersteunen het verhaal.

In de digitale nieuwsbrief vind je regelmatig interviews met hoofdrolspelers en andere leden van het Gabriella-team. Je kunt ontwikkelingen van de musical volgen via www.facebook.com/MusicalGabriella/. We hebben nu ook een informatiearchief op de website van de Ontmoetingskerk: www.ontmoetingskerkgorredijk.nl/informatie/musical-gabriella/

Voor vragen kun je contact opnemen via musicalgorredijk2017@gmail.com of met één van de stuurgroepleden.

Stuurgroep ‘ Musical 2017’
Brant, Janke, Feddy, Tineke, Marielle