Update Jeugdcafé de PUB’ers

18 november hadden we een volleybalwedstrijd van de YMCA in Jubbega. Op ‘t laatste moment vielen er wat mensen uit, ziekte e.d., maar met wat geleende krachten konden we toch beginnen aan de wedstrijd. Punten waren voor ons niet belangrijk, wij gingen voor de sfeer, de blauwe plekken en de gezelligheid …toch?

YMCA

26 november hebben we sinterklaasavond gevierd, iedereen moest een lootje trekken en een cadeautje kopen. Hier zijn we nooit te oud voor.

Intussen zijn we al druk aan het oefenen voor kerstavond, we hebben een heuse kerstband die kerstavond live zal spelen en zingen. kerstDus kom allemaal om in de kerstsfeer te komen om daarna lekker kerstbrood en glühwein/chocolademelk te nuttigen.

In de kerstvakantie willen we beginnen met het opknappen van het jeugdcafé, eerst de muren een ander kleurtje. Hulp is van harte welkom.

7 januari 2017 toasten we met z’n allen op het nieuwe jaar. Je bent van harte welkom!

In februari gaan we waarschijnlijk schaatsen in het vernieuwde Thialf in Heerenveen. Wie geen schaatsen heeft kan ze daar huren. Je kunt je opgeven bij Botsje of bij Finny.

boekenTot slot nog even onze boekenkast, er wordt zo nu en dan toch nog wel wat verkocht. Het wordt dan ook wel weer ‘s aangevuld met nieuwe boeken en Donald Duckjes en Tina’s, dus hou het in de gaten.

Over de Passion volgende keer meer!