Inzameling voor kamp

1 en 2 juni vindt het jaarlijkse clubweekend weer plaats. Dit gaat altijd gepaard met kosten. Om die zo laag mogelijk te houden voor de jeugd die meegaat en om wat extra activiteiten te kunnen ondernemen die geld kosten, organiseren we een aantal acties.

De welbekende flesseninzameling gaat binnenkort alweer van start. Vanaf zondag 7 april staat er in de hal van de kerk een container voor statiegeldflessen. Lever hier je statiegeldflessen in en de jeugd zorgt dat ze worden ingeleverd bij de supermarkt. Let op! Alleen statiegeldflessen met dop. We accepteren geen blikjes. 

Opruimalert aan alle gemeenteleden!

Tevens willen we dit jaar met een ‘kleedje’ op de Koningsdagmarkt in Beetsterzwaag staan. De opbrengsten van de verkochte spullen gebruiken we o.a. voor een extra activiteit tijdens het clubkamp. Ik kan hierover nog niet verder uitweiden, want dan is het geen verrassing meer.

Voor het vullen van ons ‘kleedje’ vragen wij uw hulp. Zou u willen kijken of u iets uit onderstaand lijstje zou kunnen/willen geven voor markt?

Uit ervaring blijkt dat de volgende spullen goed ‘lopen’:

– complete puzzels

– speelgoed auto’s (hotwheels, Bruder, Cars)

– goede kinderkleding, het liefst van een merk (ja echt, mensen kopen graag ‘oude’ merkkleding op de markt)

– speelgoed allerlei

– Donald Duck pockets

Voor alles geldt, als het maar compleet, heel en schoon is.

Zaterdag 20 april van 11:00-12:00 kunt u de spullen in de kerk brengen. Spullen die niet verkocht worden krijgen een nader te bepalen doel (bijv. Oekraïne) of ze gaan naar de kringloop.

Ik zeg: start die voorjaarsopruiming en duik de kasten in en ga de zolder op. Uit ervaring kan ik zeggen dat daar vast nog wat ligt voor een paar tientjes;-)

Namens alle mensen die betrokken zijn bij het clubweekend, alvast onze hartelijke dank!

Cupcakes te koop!

Wij gaan cupcakes verkopen voor het jeugdkamp. Deze cupcakes worden vol liefde gemaakt speciaal voor jou. De cupcakes kosten €1,00 per stuk en kunnen alleen op 20 april tussen 11 en 12 uur worden opgehaald.
Bestellen kun je door een mail te sturen naar: pubercafegorredijk@gmail.com. Vermeld: je naam en het aantal cupcakes
Indien nodig kun je jouw bestelling ook telefonisch door geven aan aan Lyanne (06 27192247).
Ook kun je je bestelling doen via de lijst in de kerk. Deze ligt bij de bar en informatiehoek, met als titel “Cupcakes te koop!”
Je kunt tot en met woensdag 17 april bestellen. Hopelijk bestel je en zien we je 20 april.
Jeugd