Kerstchallenge 19 december

Ben je tussen de 10 en 16 jaar? Doe dan mee met de KerstChallenge: Het geheim van het Ikoon.

Zaterdag 19 december starten we om 19.30u. De KerstChallenge duurt ongeveer 1,5 uur.

Escaperoom in je eigen huis

Deze KerstChallenge speel je vanuit je eigen huis, maar wel samen in een groep. Het is een escaperoom spel, maar dan zonder ‘room’. 

Het verhaal

Milou is als tiener op reis geweest naar Vynnyky in Oekraïne. Ze heeft daar met haar jeugdgroep geholpen om een jeugdinternaat te bouwen. Hoewel de reis leuk en inspirerend was, is ze erg geschrokken van de armoede waarin kinderen leven.

Op de laatste dag van haar reis kwam ze in een klooster, waar ze een kado mee kreeg voor haar eigen kerk. Het was een ikoon van Maria. Helaas was het niet in de beste staat. Het was in vier delen uiteengevallen en moest thuis worden gerepareerd. Help Milou het geheim van het Ikoon te ontcijferen. 

Doe je mee?

Meld je dan aan door een email te sturen naar jeugd@ontmoetingskerkgorredijk.nl voor zaterdag 12 december. Je hoeft niet alleen mee te doen, je mag ook met je gezin meedoen. Dus ouders, broers en zussen, jullie zijn ook van harte welkom om Het geheim van het Ikoon op te lossen.