Kaarsenceremonie

Wilt u ook mee doen met de kaarsenceremonie tijdens de Samenloop voor Hoop? Hoe werkt het?

Doneer 5 euro voor een kaarsenzak, je mag deze zak naar jouw wens inkleuren, beschilderen, voorzien van een tekst of een boodschap…wat je maar wilt.

Als je de zak voor 20 september weer inlevert zorgt de organisatie er voor dat er een kaars in komt en langs de route wordt geplaatst .Deze loop vindt plaats in de groene long in Gorredijk op 21 en 22 september. ’S Avonds worden al deze kaarsen aangestoken en daarna wordt de kaarsenceremonie gestart.

Een ceremonie waarbij de eregasten de baan opgaan en een ronde lopen. Hierna volgen de wandelaars die gedurende de nacht omringd zijn door een zee van licht en hoop. Er lopen 2 teams van de Ontmoetingskerk mee.

Startzondag kunt u een kaarsenzak kopen, u kunt deze bij de Action weer inleveren of bij Finny Cornelissen.