Musicalnieuws!

logodef-1“We zijn van start”, vertelt regisseur Andre van der Bijl. “In september zijn we begonnen met een informatieavond en twee weken later gingen de audities van start. We hebben verschillende avonden nodig gehad om iedereen een passende rol te geven. Aangezien we geen kant en klaar script hadden, konden we dat ook prima inpassen. We hebben een ‘toneel-script’, waar ook wat in gezongen wordt, maar dat is nog geen musical. Hans en ik zijn op zoek gegaan naar geschikte liederen en daar zijn we nu een heel eind mee.” “We hebben inderdaad al een heel aantal liederen op de lijst staan”, vertelt dirigent Hans Jonker. “Sommigacteurs1e moeten nog vertaald worden naar het Nederlands of het Fries, maar met een aantal kunnen we al aan de slag. Op 14 oktober hadden we een kick off avond waarbij de spelers zich presenteerden en we ook met elkaar wat gezongen hebben. Maar op 28 oktober zijn de repetities echt van start gegaan. De sfeer zit er al meteen weer goed in. Een deel van de mensen kent elkaar nog van Ester, maar er zijn ook nieuwe leden. Daarnaast zijn we nog op zoek naar bandleden.”

Je kunt ontwikkelingen van de musical volgen via Facebook. Voor vragen kun je contact opnemen via musicalgorredijk2017@gmail.com of met een van de stuurgroepleden.

Stuurgroep ‘Musical 2017’: Brant, Janke, Feddy, Tineke, Marielle