5 feb. TOP 2000 DIENST: DE SOUNDTRACK VAN JE LEVEN.

Het is voor het eerst sinds lange tijd, dat ds. Gerard Rinsma weer voorgaat in een kerkdienst. Zijn laatste bezoek aan Gorredijk dateert al weer drie jaar terug. Maar na de turbulente tijd, die daarop volgde, trekt hij z’n toga weer aan en pakt hij z’n gitaar weer op en gaat op zoek naar het mooiste liefdeslied ooit geschreven. Welk lied zou dan nummer een moeten staan? Een psalm of gezang uit het liedboek of een song uit de top 2000? Of een lied, dat in beide voorkomt? En welk lied moet er klinken, als bruid en bruidegom elkaar het jawoord geven? Iedereen mag er nu alvast over nadenken en zijn/haar keuze aan de open-deur-dienst commissie doorgeven. En vervolgens zal Gerard Rinsma popmuziek en verkondiging op zijn eigen manier door elkaar heen vlechten.